5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Alzheimer hastası baba kayboldu

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü'nü bitiren kızının mezuniyet töreni için Denizli'ye gelen Alzheimer hastası baba kayboldu. 

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü'nde okuyan Nazlı Geriş, Balıkesir'in Buhraniye İlçesi'nde yaşayan ailesini mezuniyet törenine davet etti. Törene 8 kişilik bir grupla katılan aile, daha sonra Pamukkale'de gezmeye gitti. Gezileri sırasında Nazlı Geriş'in Alzheimer hastası babası Mehmet Geriş, aniden kayboldu. Hemen etrafı araştırmaya başlayan aile, saatlerce süren aramalara rağmen herhangi bir sonuç elde edemeyince polis ve jandarma ekiplerine bilgi verdi. Nazlı Geriş ise babasını "gören olmuştur" ümidiyle Pamukkale çevresindeki belde ve köyler ile Denizli'de aramaya başladı. "Kayıp aranıyor" şeklinde de ilanlar hazırlayan Nazlı Geriş, 5 gündür babasını arıyor. Nazlı Geriş, "Üniversiteden arkadaşlarımla birlikte günlerdir babamı arıyoruz ancak bir sonuca ulaşamadık. Babamın unutkanlık hastalığı olduğu için nerede olduğunu bilemiyoruz, belki de kendisi kaybolduğunun bile farkında değildir. Biz çok emek harcadık, eğer vatandaşlarımız babamı görürlerse mutlaka bana bilgi versin" dedi. 

180 kilometre yol yapmasına rağmen sonuçsuz kalan Nazlı Geriş, üzerinde sarı çizgili beyaz gömlek, siyah pantolonu olan ve şehrin yabancısı durumundaki kişiye rastlanılması halinde 0546 921 79 12 numaralı telefonlara bilgi verilmesini istedi.
.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2006 Pazartesi 16:11:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?