5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Başkan Fenerbahçe'yi kızdıracak

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Fenerbahçe camiasını kızdıracak açıklamalarda bulundu. 

Türkiye'de çeşitli sivil toplum örgütleri tarafından düzenlenen yılın en iyileri anketinde 'Yılın En İyileri' olarak seçilen kişi ve kuruluşlar için Denizli'de kokteyl verildi. Yılın Valisi seçilen Denizli Valisi Gazi Şimşek, Yılın Belediye Başkanı seçilen Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, En Yenilikçi Ürün Geliştiren Firma seçilen Altınbaşak Tekstil ve Türkiye'nin En İyi Yerel Televizyon Kanalı seçilen DRT'ye ödülleri verildi. AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Denizli Valisi Gazi Şimşek, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, siyasiler, işadamları ve sanayiciler, Denizlispor Başkanı Ali İpek ve davetlilerin katıldığı kokteylde konu Denizlispor-Fenerbahçe maçı oldu. 

Denizli Valisi Gazi Şimşek, Denizlispor'un Fenerbahçe'yi şampiyonluktan ettiğini ve ligde kaldığını belirterek, bu başarının şehrin kenetlenmesi açısından büyük önem taşıdığını söyledi. 

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ise bir sezon önce Denizlispor şeref tribününe yapılan saygısızlığın cevabının son maçta verildiğini belirterek, "Aziz Yıldırım'ın ağlayışlarını Güney Afrika'dan da duyurduysak bu çok önemli. Çünkü Güney Afrika'da aradılar. Hiçbir zaman isim kullanmazdım ama bu önemli. 

Bundan tam bir sene önce Denizli'de Denizlispor Fenerbahçe'yi yendiğinde, güzide bir kulüp olan Fenerbahçe tarafından Denizlispor Şeref Tribünü'ne saygısızlık yapılmıştır. Son oynanan Denizlispor-Fenerbahçe maçında, Denizli o saygısızlığa gereği gibi cevap vermiştir. Denizlispor inşallah bundan sonraki yıllarda bu durumlara asla düşmeyecektir. Denizlispor da, tüm Denizli gibi en iyisine ulaşacak ve göğsümüzü kabartacaktır. Son maçta direkten dönmenin sevinci bize yetti. 

Ama önümüzdeki yıllarda, şampiyonluk, UEFA, Türkiye Kupası kovalayan bir kulüp olacağız" dedi.
.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2006 Salı 19:04:42
Güncelleme :16 Mayıs 2006 Salı 19:16:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?