5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Başkan olunca ne yapacaklarını anlattılar

Denizli Belediyesi, ilköğretim okulları arasında düzenlediği "Ben Başkan Olunca" konulu yarışmada dereceye giren öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

"Ben Başkan Olunca" konulu resim, şiir ve kompozisyon dalında 1. ve 2. kademe olarak düzenlenen yarışmada 1., 2. ve 3. olan öğrenciler ile mansiyon ödülüne layık görülen öğrenciler, bugün Denizli Belediyesi Meclis Salonu'nda ödüllerine kavuştu. Törende konuşan Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, belediyenin tüm imkanlarının çocuklar için seferber edildiğini söyledi. Göreve geldiğinde okul ziyaretlerinde bulunduğunu ifade eden başkan Zeybekci, ''Öğrencilere büyüyünce ne olmak istiyorsunuz? sorusunu sorduğumda, yok denecek kadar az oranda belediye başkanı yada zabıta görevlisi olmak isteyen çıkıyordu. Ama son zamanlarda atıkların ayrıştırılması gibi çalışmalarla bu oran yüzde 10'lara çıktı. Ben Başkan Olunca yarışmasında ortaya çıkan eserler ve gösterilen ilgi bizleri sevindirdi'' dedi.

Konuşmaların ardından, şiir dalında 1. Kademede 1. olan Vesile Kumalar ve 2. Kademede 1. olan Merve Yayla, başkan olmaları durumunda yapacaklarını anlattıkları ve kendilerine ödül getiren şiirlerini okudu. Kompozisyonda ise 1. ve 2. kademede 1. olan Özge Ozansoy ve Merve Nur Çelik, başkan olmaları üzerine yazdıkları kompozisyonlarını sundu. Denizli Belediye Başkan Nihat Zeybekci, daha sonra her 3 dalda ve 2 farklı kademede 1., 2. ve 3. olan öğrencilere hediyelerini verdi. 1. olan öğrenciler bilgisayar, 2. olanlar bisiklet ve eşofman, 3. olan öğrenciler de bisikletle ödüllendirildi.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2006 Cuma 18:01:41
Güncelleme :3 Mayıs 2006 Çarşamba 16:53:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?