5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Belediye'den 8 milyon 400 bin poşet

Denizli Belediyesi, evsel atıkların ayrıştırılıp, geri dönüşümünün sağlanarak ekonomiye kazandırılması amacıyla, evlere 8 milyon 400 bin siyah poşet dağıtacak. 

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Oğuz, Denizli Belediyesi Encümen Salonu'nda, siyah poşetlerin dağıtımı konusunda, hizmet içi eğitim toplantısı düzenledi. Toplantıya, Denizli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Rafet Şahin ve temizlik işleri personelleri katıldı. Başkan Yardımcısı Oğuz, siyah poşet dağıtımının başarıya ulaşması ve atıkların ayrıştırılmasında daha fazla başarı sağlanması için ilk izlenimin çok önemli olduğunu belirtti. Denizli'de 8 milyon 400 bin çöp poşeti dağıtılacağını belirten Oğuz, "Belediyemiz, 1 Haziran 2006-31 Aralık 2006 tarihleri arasınsa 8 milyon 400 bin siyah poşeti evlere dağıtarak atıkların ayrıştırılmasına hız verecektir. İlk dağıtımımız çok önemlidir.

 İlk dağıtımda sonuca ulaşamazsak projede başarılı olmamızın imkanı yoktur. Dağıtılmaya başlanan poşetlerin, belirlenen gün ve saatte istenilen yerlere ayrıştırılmış şekilde bırakılmasını ve böylece önemsiz gibi görünen atıkların aslında ülke ekonomisine nasıl destek olduğunu anlatılması gerekir" dedi.
.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2006 Salı 19:25:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?