5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Denizli'nin satranç şampiyonları belli oldu

Denizli Satranç İl Temsilciliği tarafından düzenlenen, ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları 2. Geleneksel Ulusal Egemenlik Satranç Yarışması'nda şampiyonluğu kazanan sporcular belli oldu.

ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları'ndaki 2. Geleneksel Ulusal Egemenlik Satranç Yarışması'na, Yıldızlar, Küçükler ve Minikler olmak üzere 3 ayrı kategoride, Denizli genelindeki ilköğretim okulu çağındaki 270 sporcusu katıldı. Bu yıl ilk kez düzenlenen Minikler Kategorisi'nde Ata Okyar Karayel Denizli şampiyonu oldu. Yıldızlar ve Küçükler Kategorisi'nde Bahri Yılmaz birinci olurken, şampiyonada dereceye girenler için ödül töreni düzenlendi. Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Necdet Ayaz, okul yöneticileri, Satranç İl Temsilciliği yetkilileri ve velilerin katıldığı törende, dereceye giren çocuklara madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

Ödül töreninde konuşan Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Necdet Ayaz, sporla uğraşanların sağlıklı ve dinç bir yaşam sürmelerinin yanında kötü alışkanlıklardan da uzak durduğunu belirterek, gençlere ve çocuklara satranç ile diğer spor dallarında çeşitli turnuvalar düzenlenmesi gerektiğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2006 Salı 18:34:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?