5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Denizlispor'a yardım önerisi

Denizlispor'un mali sorunlarını aşması ve sıkıntılardan kalıcı olarak kurtulması için Denizli Ticaret Odası (DTO) Meclis Başkanı ve iş adamı İbrahim Tan'dan öneri geldi. 

Maddi sıkıntılar yaşayan Yeşil-siyahlı kulübün yükünü hafifletmek için Denizlili sanayici ve işadamlarının da yardımda bulunabileceğini belirten DTO Meclis Başkanı İbrahim Tan, Sanayi Odası ve Ticaret Odası çatısı altında bulunan orta ve büyük ölçekli 500-600 işletmenin sahibinden periyodik vadelerle 500'er dolarlık 10'ar senet alınmasını ve bunun da aylık tahsilatlar halinde ödenmesini, bu sayede tek kalemde 3 milyon dolarlık bir kaynak oluşturulabileceğini söyledi. DTO Meclis Başkanı İbrahim Tan, "Bu tür yardımlar iş adamlarını etkilemez. Denizlispor her ekonomik krizde işadamlarını dolaşıyor ve yardım talebinde bulunuyor. Bu sayede, Denizli için çok önemli bir marka olan Denizlispor'a daha sistemli ve düzenli yardım da bulunulmuş olur. Hem Denizlispor rahat eder hem de işadamları" dedi.
Denizlispor'a yardım önerisini Denizlipor 2. Başkanı Mehmet Özsoy'a ilettiğini belirten Tan, "Denizli Platformu'na da bu öneriyi götüreceğim. Başta Denizli Ticaret Odası, Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (DETKİB) olmak üzere Denizli Platformu bu konuda alacağı bir kararla bunu kolay şekilde hayata geçirilebilir" diye konuştu. 

Öte yandan sezonun bitmesiyle birlikte Denizlispor'da yaprak kıpırdamıyor. Şu ana kadar kalması yönünde herhangi bir teklifte bulunulmayan Teknik Direktör Nurullah Sağlam, Yeşil-siyahlı yönetimden haber beklediğini belirterek, "Aynı şartlar ve aynı stres altında çalışmamın mümkün olmadığını söyledim. Denizlispor'da daha iyi şartlarda çalışmayı çok isterim. Bir süre dinlenmek istiyorum. Daha sonra çağırılmam halinde yeşil siyahlı kulüple masaya oturmak isterim" dedi. Sağlam, birçok futbolcuyla görüştüğünü ve Denizlispor ile anlaşması halinde bu futbolcuları da transfer etmekte zorlanmayacağını söyledi.
.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2006 Cumartesi 18:37:57
Güncelleme :21 Mayıs 2006 Pazar 19:02:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?