3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Derya'nın sınıfında yas

Denizli'de dün gece halk otobüsünün çarpması sonucu hayatını kaybeden 8 yaşındaki Derya Yavuz'un sınıfında arkadaşları yasa boğuldu.

Dün gece meydana gelen kazada hayatını kaybeden Derya Yavuz'un okuduğu Gazi İlköğretim Okulu'ndaki 2-B sınıfında büyük üzüntü vardı. Bir çok arkadaşı, Derya Yavuz'un ölüm haberini okula geldiklerinde öğrenirken, Derya'nın sırası fotoğrafı ve çiçeklerle süslendi.

Büyük üzüntü yaşayan arkadaşlarından bazıları ders boyunca ağlarken, arkadaşları defterlerine ders yerine Derya'nın fotoğraflarını yapıştırıp ona olan sevgilerini çizdikleri kalp resimleri ve içerisine yazdıkları sevgi cümleleriyle doldurdular.

Sınıfın tahtasına "Derya senin başarılarını sürdüreceğiz" diye yazan sınıf arkadaşları, yakalarına da fotoğraflarını taktılar.

Büyük üzüntü yaşanan 2-B sınıfında, Derya'yı unutmayacaklarını belirten öğrenciler, hep bir ağızdan "Derya seni çok seviyoruz" diye bağırdılar.

.
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2005 Salı 16:37:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
okan IP: 88.247.140.xxx Tarih : 1.01.2009 16:03:15

derya için çok üzüldüm deryanın yakınlarına baş sağlığı diliyorum çok fazla üzülmeyin desemde canınız yandı biliyorum tekrar başınız sağolsun