5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Devlet Hastanesi Kreşi'nde 23 Nisan coşkusu

Denizli Devlet Hastanesi kreşinde kalan çocuklar ile talasemi hastası çocuklara yönelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde hastane çalışanları tarafından kutlama programı gerçekleştirildi.

DDH Başhekimi Op. Dr. Mithat Ekici de dahil olmak üzere hastane çalışanlarının da katıldığı kutlamalarda çocuklar doyasıya eğlendi. Düzenlenen eğlencelerde DDH Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. M. Beşir Türkmen ve KBB Uzmanı Vildan Somunoğlu, çocuklar için çalıp söylerken, palyaço ve animasyon ekibi de gösterileriyle eğlenceye renk kattı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Cumhuriyet kavramının öneminin, çocuklara küçük yaşlarda kazandırılması gerektiğini belirten Başhekim Ekici, "Kutlamalar çerçevesinde kreş öğrencilerine ve talasemi hastası çocuklara güzel bir program hazırlamaya çalıştık.

Çocuklar bizim en değerli varlıklarımız. Onlar bizim geleceğimiz. Bizler de bu nedenle programı hazırlamakla kalmayıp onlarla 23 Nisanı birlikte kutladık. Zaten kreş açıldığından bu yana çocukları hiç yalnız bırakmadık. Tüm etkinliklerde birlikte olduk. Önümüzdeki günlerde de özel gün ve haftalara yönelik etkinliklerimiz devam edecektir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başhekim Op. Dr. Mithat Ekici ve çocuklar, birlikte 23 Nisan pastasını keserken, daha sonra çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2006 Cuma 17:57:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?