5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Dördüncü kavşak için ihale tamam

Denizli Belediyesi; Bakırlı, Sevindik ve Dokuzkavaklar Köprülü Kavşağı'nı faaliyete geçirmesinin ardından 4.'sünün yapımı için de çalışmalara başladı. Antalya Yolu üzerindeki 4. köprülü kavşak, Fatih Köprülü Kavşağı, inşaatı ihale edildi. 

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Çınar, ihaleye katılan tüm firma temsilcilerine ihale konusunda bilgi verdi. 

Firmaların ihalede belirtilen iş teslim süresini geçmemesi gerektiğinin öncelikli bilinmesi gerektiğini ifade eden Çınar, kavşağın kazasız-belasız bitirilmesi temennisinde bulundu.

 Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar'ın, başkanlık ettiği ve Denizli Belediyesi Encümen Salonu'ndaki Fatih Köprülü Kavşak İnşaatı ihalesine 10 firma teklif mektubu sundu. 

Belediye, şehir içi trafik ve şehirlerarası bağlantı yollarındaki trafik sorununa kesin çözüm için köprülü kavşak yapımına hız verdi. 

Bu kapsamda, geçen yıl Bakırlı, Sevindik ve Dokuzkavaklar Köprülü Kavşağı'nın yapımına başlanarak inşaatlar tamamlanıp faaliyete geçti. 

Fatih Köprülü Kavşağı Antalya Karayolu üzerindeki, İstiklal Caddesi ve Karayolları Kavşağı bağlantısında yapılacak. İhalenin yasal sürecinin tamamlanmasının ardından kazanan şirketle sözleşme yapılacak. 

Şirkete, sözleşme tarihinden itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılacak. Yer tesliminden sonra ise şirket inşaata başlayıp 100 gün içinde işi bitirip teslim edecek.
.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2006 Cuma 11:26:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?