3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Eflatun Sokak'ta silahlı çatışma!

Denizli'de dün akşam 2 grup arasında meydana gelen kavganın büyümesi üzerine, silahlar ve bıçaklar konuştu.
Edinilen bilgiye göre, Denizli'de gençlerin gittiği ve çoğunlukta bulunduğu Eflatun Sokak'ta saat 21.00 sıralarında 2 grup arasında başlayan kavganın büyümesi üzerine gruplar, tekme tokat birbirine girdi.

Kavganın devam ettiği sırada kimliği belirlenemeyen 1 kişi, belindeki silahı çıkarıp rast gele ateş etmeye başlayınca, ortalık ana baba gününe döndü. Eli silahlı kişi, bu arada bir kişiyi kolundan silahla yaralarken, elindeki silahı ateşlemeye devam ederek, Eflatun Sokak içinde bulunan bir kafenin camlarını mermi ile kırdı.

Silahlı saldırgan daha sonra elindeki silahla Gazi Bulvarı üzerine gelerek orada da silahını birkaç sefer ateşledikten sonra kayıplara karıştı. Olay yerinde silahlı ve bıçaklı saldırganlar tarafından 2 kişiden biri silahla biri de bıçakla yaralandı.

Yaralı şahıslar, Ö.D. ve A.T. 112 Acil Servis Ambulansları ile Denizli Devlet ve Pamukkale Üniversitesi Araştırma Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayı öğrenen Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, devreye girerek olay yerine polis ekiplerini sevk ederek, olayın büyüyüp başka bölgelere sıçramasına engel oldu.
Ekipler olay yerinde inceleme ve araştırma yaparak, taşkınlık yapanları gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma geniş çaplı olarak sürdürülürken, polis ekipleri silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2005 Salı 14:58:38
Güncelleme :9 Ağustos 2005 Salı 15:00:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?