5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Fırtınanada maddi hasar

Denizli'de fırtına hayatı olumsuz yönde etkilerken, fırtınanın etkisiyle Servergazi Devlet Hastanesi'nin çatısı uçtu, onlarca araç hurdaya döndü.

Bugün öğle saatlerinde başlayan ve kısa sürede etkisini arttıran rüzgar ve fırtına hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Fırtınanın etkisiyle Denizli'nin Bereketler Beldesi'nde bulunan Servergazi Devlet Hastanesi'nin çatısının uçması sonucu park halindeki onlarca araç hurdaya döndü. Zarar görmeyen araçların sürücüleri, araçlarını uzaklaştırabilmek için büyük çaba sarf etti. Otoparkta bulunan birçok aracın ise camları patladı.

Hasta yakınları ve hastane çalışanları, fırtına sebebiyle zor anlar yaşarken, vatandaşların birçoğu fırtınadan korunabilmek için hastane binasına sığındı. Hastaneye girerken fırtınaya yakalanan 1 hasta ve yanındaki çocuğu, hastanenin yağmur oluğuna tutunarak ayakta kalmaya çalıştı.

Öte yandan Denizli Üçgen Mevkii'nde fırtına sebebiyle devrilen bir ağaç, oto galerisinde bulunan 3 aracın üzerine düştü. Oto galerisinin sahibi Mustafa Sarıtaş, fırtına sebebiyle araçlarda yaklaşık 7 bin YTL'lik hasar meydana geldiğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2006 Çarşamba 20:33:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Selcuk Ozkalin IP: 84.193.233.xxx Tarih : 13.04.2006 20:20:54
yepyeni binanin catisi nasil ucar hala anlamis degilim.ruzgarin hizi kactida uctu yoksa buda gelsin gecsinmi yapildi,Allah korusun birde deprem olmus olsa nasil yapildi oda bir soru ??? selamlarimla Selcuk