3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Hamamda çiğ köfte olur mu?

Denizli'de yeni yıla girmeye az bir zaman kala hamamda düzenlenen sazlı sözlü çiğ köfte partisi büyük ilgi gördü.

Denizli'de bulunan 2 Türk hamamının işletmeciliğini yapan eski Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Teşkilatı Başkanı Akın Çelik, çalışanlarla basın mensuplarının bir yıllık yorgunluğunu üzerlerinden atmak amacıyla, Çaybaşı Mahallesi'nde bulunan ve içinde saunası bulunan hamamda bir parti düzenledi.

Tellaklar, basın mensupları ve müşterilerin katıldığı partide, çiğ köfte yoğruldu, peştamallı saz heyeti şarkılar söyledi, tellaklar ve müşteriler de göbek taşında göbek attı. Büyük ilgi gören partide yoğrulan çiğ köfteler göbek taşının üzerinde servise konuldu.

Bir yandan eğlenen müşteriler, bir yandan da tellaklar tarafından keselendi. Oldukça neşeli anların yaşandığı partide, tellakların bazıları hünerlerini gösterebilmek için köpüğe boğdukları müşterilerine göbek taşında ilginç hareketler yaptı. Yaklaşık 2 saat süren partide çiğ köfteler yenilirken, çalışanlar ve müşteriler stres ve yorgunluk attı.

İşletme sahibi Akın Çelik, başta basın mensupları olmak üzere çalışanların bir yıllık yorgunluklarını atmaları için böyle bir organizasyon yaptıklarını belirterek, "Türkiye'de hamam kültürü gün geçtikçe azalıyor.

Denizli'de yıllar önce 8 Türk hamamı varken, şimdi bu sayı 2'ye indi. İnsanlarımızın bazıları hamamın nerede olduğunu bile bilmiyor. Biz jimnastik salonu, sauna, göbek taşı, yüzme havuzu bulunan Türk hamamını tanıtmak ve çalışanların yorgunluğunu atmalarını istedik" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2005 Perşembe 16:06:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hyktepe IP: 85.110.49.xxx Tarih : 4.11.2011 15:33:19

Olmuş hemde çok güzel olmuş :)))