5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Müdür uygunsuz yakalandı

Denizli Servergazi Devlet Hastanesi Müdürü Yılmaz Bilgiç, Cankurtaran Beldesi Karataş Mevkii'nde bir kadınla uygunsuz şekilde görüntülendi.

Bir yıl önce çekildiği ileri sürülen fotoğraflar yerel bir gazetede yayınlanınca evli iki çocuk babası Hastane Müdürü hakkında Valilik tarafından idari soruşturma başlatıldı.

Yerel Horoz Gazetesi'nde ‘Müdüre bak müdüre’ manşetiyle yayınlanan habere göre geçen yıl Aydın'ın Çine İlçesi'nden Servergazi Devlet Hastanesi Müdürlüğü'ne atanan Yılmaz Bilgiç, Karataş mevkiinde piknik alanında kendisine ait 09 LF 603 plakalı otomobilinin yanında S.K. adlı kadınla öpüşürken ve sevişirken görüntülendi. Bir yıl önce çekildiği iddia edilen fotoğraflar gazeteye postayla gönderildi.

Ayrıca Yılmaz Bilgiç'in, kendi otomobilinin, Mehmetçik Mahallesi'ndeki evinin eşyalarının, hastaneye ait 20 EZ 603, 20 DK 704 plakalı minibüslerle 06 HB 969 plakalı ambulansın sigortalarının da S.K.'nin çalıştığı acenteye yaptırdığını gösteren poliçelerin fotokopileri de gazeteye gönderildi.

Müdür Yılmaz Bilgiç'in, ormanlık alanda üzerine kayıtlı 09 LF 099 plakalı Opel marka otomobilin yanında S.K. isimli kadınla öpüşürken ve yerde sevişirken çekilen fotoğraflar yerel gazetede yayınlandı. Haberde ayrıca Müdür Yılmaz'ın S.K. ile birlikte fotoğrafları çekildikten bir süre sonra, kendi otomobilini, evinin eşyalarını ve hastanenin araçlarını sigorta ettirerek, prim almasını sağladığı iddia edildi.

Haberin yayınlanmasının ardından İl Sağlık Müdürlüğü ve Valilik harekete geçti. Valilik, olayla ilgili olarak idari soruşturma başlattı. İl Sağlık Müdürü Erdoğan Taş, Servergazi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gürbüz Akçay ve olayın kahramanı Yılmaz Bilgiç, bugün Servergazi Devlet Hastanesi'nde biraraya gelerek olayı değerlendirdi.

Vali Gazi Şimşek, “Haberi ihbar kabul ettik, soruşturma başlattık. Olayda memuriyeti ilgilendiren konular var. Soruşturma sonucuna göre gerekli işlem yapılacak” diye konuştu.

Bu arada S.K. adlı kadının fotoğraflarının çekildiği sırada çalıştığı sigorta acentesinde üç ay görev yaptığı daha sonra ayrıldığı öğrenildi.

İki çocuk babası Bilgiç'in yakın çevresine “Fotoğraflarımın çekildiğinden haberim var, bir komplonun kurbanı oldum” dediği öğrenildi. Fotoğrafların bir süre önce bazı siyasi çevrelere ulaştırılmak için görüşmeler yapıldığı da iddia edildi. Olayın kahramanı Hastane Müdürü Yılmaz Bilgiç, olayla ilgili konuşmaktan kaçındı.

Bilgiç’in türbanlı olan eşinin, gelişmeler karşısında nasıl bir tavır alacağı öğrenilemedi.

HÜRRİYET
Yayın Tarihi : 7 Mart 2006 Salı 17:07:56
Güncelleme :7 Mart 2006 Salı 17:14:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?