5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Öğretmenlerin acı günü

Denizli'de dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Uğur Boran, göz yaşları arasında toprağa verildi.

Denizli'de dün öğle saatlerinde iki öğretmen arkadaşı ve bir doktor arkadaşıyla Kurtluca köyüne öğretmen arkadaşının düğününe giden Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Uğur Boran (34), Denizli-Güzelpınar Karayolu'nun Köseoğlu mevkiinde yoldaki buzlanma nedeniyle meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybederken, öğretmen arkadaşları 20 PU 795 plakalı otomobili kullanan Ahmet Sert (35), İzzet Eker ve Faruk Kolukısa yaralanmıştı.

Boran için Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesindeki Arif Yalınkaya İlköğretim Okulu'nda tören düzenlendi. Törene, AKP Denizli milletvekilleri Mehmet Salih Erdoğan ve Mehmet Yüksektepe, Denizli Vali Yardımcıları Mustafa Güney ve Kemal Yurtnaç, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar ve çok sayıda yakının yanı sıra öğretmenler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar, Uğur Boran'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Denizli Milli Eğitim camiası çalışkan, dürüst, ilkeli bir arkadaşını kaybetti. Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başı sağolsun. Acımız çok büyük" dedi.
Tören bitiminde, cenazenin alkışlanmaması dualarla uğurlanması için anons yapıldı.

Uğur Boran'ın mesai arkadaşları ve yakınları gözyaşı dökerken, Ulu Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

.
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2006 Pazar 17:09:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?