5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Pamukkale'de havuz keyfi

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk hava, Denizli'nin büyük bir bölümünü de etkisi altına alırken, Pamukkale'deki açık termal havuzlar, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı.

Kar yağışı sebebiyle bazı köy yollarının ulaşıma kapandığı Denizli'de soğuk hava etkisini sürdürürken, Pamukkale'de yerli ve yabancı turistler, açık termal havuzda yüzmenin keyfini çıkardı. Ağırlıklı olarak Alman turistlerin akınına uğrayan Pamukkale, bugün ilginç görüntülere sahne oldu. Soğuk havaya rağmen Pamukkale'ye gelen yerli ve yabancı turistler, havuz kenarında yürürken, bazıları da 45 dereceye varan sıcak suya dayanamayıp mayolarını giyerek havuza girdi. Açık havada, kış soğuğuna rağmen havuza girmenin keyfini yaşayan yerli ve yabancı turistler, sudan saatlerce çıkmadı.

Hava sıcaklığının düşük olması sebebiyle zaman zaman termal sulardan çıkan buharın yoğun bir sis tabakası oluşturduğu havuzlarda güzel görüntüler de ortaya çıktı. Alman Soen-Easbth Chirstins çiftinin havuza girişi sırasında, Easbth Christins dengesini kaybederek merdivenlerde düştü. Havuz dışında soğuğa fazla dayanamayan Alman çift, kendilerini sıcak sulara bıraktı.

Alman çift, havanın çok soğuk, ancak havuzdaki suyun sıcak olduğunu belirterek, kış günü yüzmenin keyfini çıkardıklarını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2006 Perşembe 01:42:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?