5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Ünlü oryantal Asena, Aydın'da sahneye çıktı

Denizli Amatör Süper Ligi'nde ilk 3'e girerek 3. Lig terfi maçlarına katılma hakkı kazanan Gümüşlerspor'un gecesine katılan ünlü oryantal Asena, geceye katılanları coşturdu.
 
Pamukkale Collassae Otel'de dün düzenlenen geceye; Denizlispor Başkanı Ali İpek, Gümüşlerspor Onursal Başkanı Yasin Cinkaya, Denizlispor ve Gümüşlerspor yönetim kurulu üyeleri ile davetliler katıldı. Ses sanatçısı Tuğba'nın sahneye çıkmasıyla başlayan gecede, daha sonra Faruk K. söylediği şarkılarla davetlileri coşturdu. Özellikle Gümüşlerspor Onursal Başkanı Yasin Cinkaya ve Denizlispor Başkanı Ali İpek'i yalnız bırakmayan Faruk K.'dan sonra sahneye ünlü oryantal Asena çıktı. Kıvrak dansları ile uzun süre sahnede kalan Asena, 3. Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Gümüşlerspor'un gecesinde performansıyla büyük beğeni topladı.
 
Sahneye çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Asena, bir süre önce televizyon programı sırasında yaşadığı rahatsızlığın fazla önemli olmadığını belirterek, "Zaman zaman çok heyecanlandığım için bu tür şeyler olabiliyor" dedi. Jüri üyesi olarak katıldığı televizyon programında en az konuşan isimlerden biri olduğu yönündeki eleştirilere de cevap veren Asena, "Ben konuşmayı bilmiyorum. Salağım biraz, ondan konuşmuyorum. Pot kırmamak için konuşmuyorum. Konuşamadığım için konuşmamak daha iyi" dedi.
.
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2006 Cumartesi 17:59:30
Güncelleme :29 Nisan 2006 Cumartesi 18:12:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?