5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Yetiştirme yurdunda doğum günü kutlaması

Denizli Valisi Gazi Şimşek'in eşi Güler Şimşek tarafından, Denizli Yetiştirme Yurdu'nda kalan ve yeni yaşlarına giren çocuklar için doğum günü partisi düzenlendi.
 
Denizli Yetiştirme Yurdu'nda Denizli Valisi Gazi Şimşek'in eşi Güler Şimşek tarafından ikincisi gerçekleştirilen sürpriz doğum günü partisinde, çocuklar yeni yaşlarını kutladı. Doğum günü partisine, 11. Piyade Tugay Komutuna Tuğgeneral Tayfun Aksatan'ın eşi Ayşe Figen Aksatan, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekçi ve çok sayıda yurt yöneticileri katıldı. Doğum günlerini kutlayan Nisan ve Mayıs doğumlu 43 çocuğa Güler Şimşek ve protokol üyelerinin eşleri tarafından çeşitli hediyeler verildi. Doğum günü pastasının Güler Şimşek ve çocuklar tarafından kesilmesinin ardından, Bilim Sanat Merkezi Müzik Öğretmeni Mustafa Avan tarafından seslendirilen birbirinden hareketli parçalarla çocuklar ve davetliler coşkulu dakikalar geçirdi.
 
Denizli Yetiştirme Yurdu'nda sürpriz doğum günü partisi düzenleyen Güler Şimşek, "Denizlililer yardımlaşmayı ve paylaşmayı seven insanlardır. Çocuklarımızın örtüsüz masalarda yemek yemesini istemeyen ve çocuklarımızın ev ortamında olmalarını sağlamak için masalarımızı örtülerle donatan işadamlarına çok teşekkür ederim. Doğum günü pastalarının ve hediyelerinin temin edilmesini sağlayan işadamlarına yetiştirme yurdunda kalan öğrenciler adına teşekkür ederim" dedi.
 
Denizli Valisi Gazi Şimşek'in eşi Güler Şimşek tarafından düzenlenen doğum günü partisinde, geceye katkıda bulunan işadamlarının eşlerine plaket verilmesinin ardından, protokol eşleri yeni yaşlarına giren çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.
.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2006 Cuma 18:40:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?