5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Yılın en iyileri için kutlama gecesi

Denizli'de yılın en iyi ödülleri verilen kişi ve kurumlar için kutlama gecesi düzenlendi. 

TBMM Siyaset dergisinin yılın en iyi valisi seçtiği Denizli Valisi Gazi Şimşek, Türkiye'deki yaklaşık 4 bin gazetecinin oylamasıyla yılın belediye başkanı seçilen Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, havlu ve bornoz üretiminde New York'ta yılın en yenilikçi ürün geliştiren firması seçilen Altınbaşak Tekstil ile Türkiye'nin en iyi yerel televizyon kanalı seçilerek büyük başarıya imza atan Denizli Radyo Televizyonu (DRT) için "Denizli'nin Ödül Gecesi" düzenlendi. Geceye; ödül alanların yanı sıra AKP Denizli Milletvekili Salih Erdoğan, Denizlispor Kulüp Başkanı Ali İpek, siyasetçiler, işadamları, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı. 

Gecenin açılış konuşmasını yapan ve yılın valisi seçilen Denizli Valisi Gazi Şimşek, ödülü halkın ve iş arkadaşlarının sayesinde aldığını söyleyerek, "Aldığım ödülle gerçekten gurur duyuyorum. Geçtiğimiz yıl da yılın bürokratı ödülünü almıştım. Ödüllerimi halkımızın ve iş arkadaşlarımın sayesinde aldığımı söylemek istiyorum" dedi. Yılın belediye başkanı seçilen Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ise, göreve herkes gibi normal işleri yapmak için gelmediklerini söyleyerek, "Bu ödül tüm Denizlililer'in ödülü. Biz herkesin yaptığı işler için gelmedik. Normal işler için gelseydik, bu işleri yapacak binlerce insan vardı. Beni gazeteciler seçti. Onlara teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.
Daha sonra kısa bir konuşma yapan Altınbaş Tekstil'in sahibi Sait Atıcı ile yerel DRT Televizyonu'nun Genel Yayın Yönetmeni Celal Kazdağlı da kısa birer konuşma yaparak duygularını dile getirdi. Gece, verilen kokteylle sona erdi.
.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2006 Salı 19:01:12
Güncelleme :16 Mayıs 2006 Salı 19:12:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?