8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

"İlişki teklif edince öldürdüm"

İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki evinde geçen ağustos ayında bıçaklanarak öldürülen ve evi ateşe verilen 41 yaşındaki Sadık Bozoğlu'nun katil zanlısı olarak internette tanıştığı lise öğrencisi 18 yaşındaki C.A.A. gözaltına alındı.

Tekirdağ'da yakalanarak İzmir'e getirilen katil zanlısı liseli, Bozoğlu'nu kendisine cinsel ilişki teklifinde bulunduğu için öldürdüğünü söyledi.

İşletmecik yapan Sadık Bozoğlu, geçen ağustos ayında oturduğu apartman dairesinde öldürüldü. Gece saat 03.00 sıralarında evde çıkan yangını söndürmeye giden itfaiye ekipleri ebeveyn bamyosunda Bozoğlu'nun cesediyle karşılaştı. Bozoğlu'nun göğsünden bıçaklanarak öldürüldükten sonra evin kundaklandığı belirlendi. Yaklaşık 2 ay önce bu daireye taşınan Bozoğlu'nun, eşini 15 gün önce Mersin'deki yazlığına gönderdiği öğrenildi.

Öldürülen Sadık Bozoğlu

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çalışmalarını Sadık Bozoğlu'nun çevresindeki kişiler üzerinde yoğunlaştırdı. Yaklaşık üç ay bilgisayar ve telefon görüşmeleri incelenen Sadık Bozoğlu'nun bilgisayardaki chat kayıtlarından ve telefon kayıtlarından Endüstri Meslek Lisesi'nde okuyan 18 yaşındaki C.A.A.'yla sık sık görüştüğü belirlendi. Olayın ardından İzmir'den ayrılarak Tekirdağ'a gittiği tespit edilen C.A.A.'yı yakalamak için polis hareket geçti. Tekirdağ'a giden bir ekip C.A.A'yı yakaladı.

İLİŞKİ TEKLİF EDİNCE ÖLDÜRDÜ

Cinayet Büro Amirliği'ne getirilen C.A.A., sorgusunda suçunu itiraf etti. İfadesinde olayı detaylarıyla anlatan C.A.A.'nın bilgisayarda chat yaparken tanıştığı Sadık Bozoğlu'nun daveti üzerine evine gittiğini bir süre oturup sohbet ettikten sonra da kendisine gösterilen yatakta uyumaya başladığını söylediği öğrenildi. İfadesinde, bir süre sonra Bozoğlu'nun yanına geldiğini söyleyen C.A.A., “Benimde cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi.

Kendisine tepki gösterince aramızda tartışma çıktı. Ben de bu sırada elime geçirdiğim bıçakla Sadık Bozoğlu'nu göğsünden bıçaklayarak öldürdüm. Sonra da üzerine ve evin çeşitli yerlerine döktüğüm kolonyayı ateşe verip kaçtım” dediği öğrenildi.

Sorgusu devam eden liseli katil zanlısı sağlık kontrolü için hasteneye götürüldü. C.A.A'nın soğukkanlı tavrı dikkat çekti.



Hürriyet
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2006 Cuma 16:37:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?