8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

İzmir Polisi'den huzur operasyonu

İzmir'de yapılan huzur operasyonlarında daha önceden polis tarafından aranan 8 kişi yakalandı.

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri gece yaptıkları operasyonlarda İnfaz Büro Amirliği'nce aranan 8 kişiyi yakaladı. Gece boyunca süren Huzur operasyonlarında, ayrıca 2'si çalıntı olmak üzere plakasız 15 motosiklet, 4 ruhsatsız tabanca ve 195 korsan cd ele geçirildi. 9 araca ise cezai işlem yapıldı.

Konak İlçe Emniyet Müdürü Şemi Albat yönetiminde gerçekleşen ve gece boyunca süren operasyonlarda, İnfaz Büro Amirliği ekipleri tarafından 1.5 yıldır yaralama suçlarından aranan amcaoğulları Orhan Çatalbaş (25), Halil İbrahim Çatalbaş (21) ve Yaşar Çatalbaş (34) yakalandı. Adam öldürme suçundan 2 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Orhan Çatalbaş ile yaralama suçlarından aranan amcaoğulları Halil İbrahim Çatalbaş ve Yaşar Çatalbaş'ı Kahramanlar Fuar Kapısı çıkışında gören ekipler, harekete geçti. Fuarın içine doğru kaçmaya devam eden şahıslar, nefes kesen bir kovalamaca sonucu yakalanarak İnfaz Bürosu ekiplerine teslim edildi. 1.5 yıl önce Kahramanlar'da bir kişiyi öldürmek ve yaralamak suçlarından aranan sanıkların Aydın'da saklandıkları ve İzmir'e gelir gelmez yakalandıkları bildirildi.

İnfaz Büro ekipleri tarafından hırsızlık suçlarından aranan 5 kişinin de yakalandığı operasyonlarda, 2'si çalıntı olmak üzere, plakasız ve sürücüsü ehliyetsiz 15 motor ve 4 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Ayrıca Güzelyalı, Gültepe ve Basmane bölgelerinde hırsızlık yapmak isteyen 5 zanlı suçüstü yakalandı. 195 adet korsan cd'nin de ele geçirildiği operasyonda 9 araca ise trafik yönünden cezai işlem yapıldı.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2006 Salı 13:06:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özkan urgun IP: 85.99.71.xxx Tarih : 27.04.2006 14:55:08
şu operasyonlarında birde oto hırsızlık şebekelerini yakalasalar evimin önünden çalınan 35 lk 051 plakalı tipo slx aracım 10 gündür yok emniyet bu şebekelerin peşine düşse çok iyi olur