4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

13 yaşındaki kıza seks tuzağı

İzmir'de 13 yaşındaki bir kızı tuzağa düşürerek, 1 ay boyunca erkeklere para karşılığı pazarlayan 2'si travesti 4 kişi, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Bürosu ekipleri, C.B. (13-Cansu Bekü) isimli genç kızın 1.5 ay önce Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ndeki ailesinin yanından A.B. isimli bir kız vasıtasıyla travesti bir grup tarafından İzmir'e getirildiğini ve para karşılığı zorla fuhuş yaptırıldığını belirledi.

Hatay semtindeki bir eve düzenlenen baskında C.B. odada kilitli olarak bulunurken, genç kızın ırzına geçtiği iddia edilen ve yapılan operasyonda evde bulunan U.A. (19-Ufuk Akçay), travestiler C.D. ve O.D. gözaltına alındı. Polis, gözaltına alınan 2'si travesti 3 kişinin Alsancak semtinde C.B'yi erkeklere pazarladığını ve fuhuş yapması için darp ve işkence yaptıklarını belirledi. Soruşturmayı genişleten polis, C.B'yi otomobille erkeklere götürdüğü iddia edilen üniversite öğrencisi O.A'yı da gözaltına aldı. İfadesi alınan U.A, O.A, C.D. ve O.D, "zorla fuhuş yaptırmak ve alıkoymak" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Eve yapılan baskınla kurtarılan C.B. ifadesinde, "Beni en yakın arkadaşım kandırarak İzmir'e getirdi. Daha sonra tanımadığım travestiler beni eve kapatarak darp ve işkenceyle fuhuş yapmaya zorladı" dedi.

Genç kızı fuhuş batağından kurtaran polis, C.B'yi Turgutlu'daki ailesine teslim ederken, genç kızın 1 ay boyunca 100 YTL karşılığında 150 kişiye pazarlandığı ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

.
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2005 Perşembe 15:11:26
Güncelleme :15 Aralık 2005 Perşembe 16:00:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?