4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Afla kurtuldu, kurşuna tutuldu

İzmir'in Tire İlçesi'ne bağlı Kızılcaavlu Köyü'nde, bir süre önce aftan yararlanarak ceza evinden çıkan Mustafa Coşkun adlı şahıs, çay içmek için çıktığı kahvehanede motosikletli 2 şahıs tarafından kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Mustafa Coşkun, yaklaşık 6 yıl önce akrabaları olduğu iddia edilen Rıza Yüzdü, Mehmet Yüzdü ve Muhittin Kayhan adlı şahısları öldürüp yaklaşık 4 yıl hüküm giydikten sonra aftan yararlanarak hapisten çıktı. Evine dönen Coşkun, köy kahvesinde otururken silahlı saldırıya uğradı. Olay sırasında, hayatını kaybeden Coşkun'un yanında bulunan akrabası Hasan Hüseyin Bagator, jandarmada verdiği ifadede, "Akrabam olan Mustafa Coşkun ile akşam kahve önünde otururken 2 motorlu şahıs bizim oturduğumuz masaya yaklaştı ve daha sonra silahları çıkararak direk Mustafa'ya doğrultup yaylım ateşine tuttu. O anda kendimi yere atarak kurtuldum" dedi.

Tire ve İzmir Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, zanlıları yakalamak için 3 maktulün yakınlarını gözaltına aldı. Olayda hayatını kaybeden Mustafa Coşkun'un cesedi, Tire Cumhuriyet Savcılığı tarafından gerekli incelemeler yapıldıktan sonra İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma Tire Cumhuriyet Savcılığı tarafından sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2005 Pazar 17:25:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nevin yüzdü IP: 78.177.17.xxx Tarih : 23.09.2010 22:16:00

su testisi su yolunda kırılır elbette allah onda yetimlerin daha dogmamış yigenimin acılarını bırakmıyacaktı herkez hakettini bulur yeterk biz kulları sabretmesini bilelim.Ben 10 senedir çok acılar çektim birazda onlar çeksinler bakalım kolaymışmı allah bilir işini.