9
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Arabadan cephanelik çıktı

İzmir'de 1 polisin şehit olmasıyla sonuçlanan olaydan sonra yapılan operasyonlarda 4 kişi yakalandı. Önceki gece Basın Sitesi Polat Caddesi üzerine devriye gezen Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yıldırım Timleri, durumundan şüphelendikleri 35 VAC 93 plakalı şahin otomobile "dur" ihtarında bulundu.

Ekiplerin "dur" ihtarına uymayarak kaçan otomobil, aynı cadde üzerinde sıkıştırılarak yakalandı. Otomobildeki şüpheli Cüneyt Gündüz (23), Okan Barın (23), Galip Urgandokur (22) ve Zülfikar Taşdelen (23) araçtan indirilerek etkisiz hale getirildikten sonra üst aramaları yapıldı.Yapılan üst aramalarında, otomobil sürücüsü Cüneyt Gündüz'ün üzerinden 'Ömer Doğan' adına düzenlenmiş bir adet sahte ehliyet, 9 mm çapında tabanca ve bu silaha ait 5 adet mermi ile 2 adet extacy uyuşturucu hap ele geçirildi.

Otomobilde bulunan Oktay Barın'ın üzerinden ise x-ray cihazlarından geçerken görülmediği için hayalet silah olarak bilinen Glock marka tabanca ve 7 adet mermi ele geçirildi.

Otomobildeki Galip Urgandokur'un (22) ise asker kaçağı olduğu belirlenirken üzerinden ise 2 adet extacy hap çıktı. Otomobilin bagajında yapılan aramalarda ise bir adet av tüfeği ve bu tüfeğe ait 10 adet domuz kurşunu, oto teybi ve 1 adet sustalı bıçak ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerle birlikte Konak İlçe Asayiş Ekipler Amirliği'ne götürülen zanlılar, alınan doktor raporlarının ardından adliyeye sevk edilmek üzere gözaltına alındılar. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2006 Salı 12:34:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?