4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Balığa bakmak için eğildi denize düşüp boğuldu

İzmir'in Alsancak Semti'nde gezinen Zeynep ve Murat Acar çifti, deniz kenarına gitmek için Kordonboyu sahiline indi. Murat Acar balıkları görmek için denize eğildiğinde dengesini kaybederek suya düştü. Yüzme bilmeyen genç adam, boğularak hayatını kaybederken eşi, karada sinir krizi geçirdi.

Edinilen bilgilere göre olay, saat 19.30 sıralarında meydana geldi. 9 yıllık Jandarma Uzman Çavuş Murat Acar, eşi Zeynep Acar ile birlikte gezinmek için Alsancak'a gitti. Birlikte kafeteryada çay içen Acar çifti, deniz kenarında yürümeye başladı. Daha sonra Murat Acar balıklara bakmak için sahil kenarındaki bankın üzerine çıktı.

Dengesini kaybeden Murat Acar denize düştü. Yüzme bilmeyen Acar, denizde çırpınırken eşi de karada vatandaşlardan yardım istedi. Bir süre sonra kaybolan Murat Acar, boğularak hayatını kaybetti.

Karada ağlayarak sinir krizi geçiren Zeynep Acar'ın, eşi için deniz şubesinden bot gelerek kıyıda arama çalışması yaptı. Havanın kararması dolayısıyla kurtarma çalışmalarına ara verilince Murat Acar bulunamadı. Tunceli'den İzmir'e geldiği öğrenilen Murat Acar'ın borcu olduğu polis yetkilileri tarafından tespit edildi.

.
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2005 Salı 23:20:59
Güncelleme :22 Kasım 2005 Salı 23:24:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?