4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Başarılı sporculara ödül

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları, ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarıdan başarıya koşuyor. Türk Milli Takımları'nda yer alan Kıvanç Dinçsalman tekvandoda büyükler Avrupa Şampiyonu, Gülşah Kocatürk ise judoda gençler Avrupa Şampiyonu oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, iki sporcuyu da uluslararası başarılarından dolayı ödüllendirdi.

Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen törende Başkan Aziz Kocaoğlu, Letonya'da yapılan Tekvando Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi başarıyla temsil ederek 62 kiloda Avrupa Şampiyonu olan Kıvanç Dinçsalman'ı 60, antrenörü Suat Hastürk'ü 30 Cumhuriyet altını, Hırvatistan'daki Avrupa Gençler Şampiyonası'nda 78 kiloda judo Avrupa şampiyonu olan Gülşah Kocatürk'ü 20, antrenörü Mesut Kapan'ı ise 10 Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, belediyenin Gençlik ve Spor Kulübü'nün İzmir'de önemli işlevler üstlendiğini belirterek, kulüp sporcularının gerek milli takımlar ile uluslararası alanda, gerekse de Türkiye şampiyonalarında gurur duyulacak başarılara imza attığını söyledi. Kocaoğlu, "Kulübümüz hem gençlerimize spor yapma olanağı sunuyor, hem de profesyonel takımlara başarılı sporcular yetiştiriyor. Ayrıca, çeşitli branşlarda düzenlediği kurslar ile çocuklarımızı ve gençlerimizi spora özendiriyor" dedi.

.
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2005 Çarşamba 23:24:53
Güncelleme :12 Ekim 2005 Çarşamba 23:31:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?