8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Boşanma davası açtı, dayak yedi

İzmir’de 8 ay önce evlenen ve kocasından dayak yediğini iddia ederek boşanma davası açan kadın, yediği dayağı cep telefonunun kamerasına kaydederek mahkemeye delil olarak sundu. 

Nurhayat Gökçe, geçen yıl Temmuz ayında evlendiği Kadir Gökçe’nin kendisini sık sık dövdüğünü öne sürerek, avukatı Sabiha Polat aracılığıyla mahkemeye başvurdu ve boşanma davası açtı. 

Avukat Polat, mahkemeye verdiği dilekçede, müvekkilinin kocası tarafından ağır şiddete uğradığını, bu nedenle evi terk etmek zorunda kaldığını belirtti. 

Dilekçede, "Kocanın şiddetli darbı sonucu müvekkilimin dişleri kırılmıştır. Ev kadını olan müvekkilimin hiç bir geliri yoktur. Bu nedenle 400 YTL tedbir nafakası ve 25 bin YTL maddi ve manevi tazminat talep ediyoruz" denildi. 

Nurhayat Gökçe, yıllarca çocuk özlemi çektiğini, bu nedenle evlendiğini, ancak evliliğinin ilk gününden itibaren şiddete maruz kaldığını iddia etti.
Gökçe, dayak yerken yanında kimsenin olmaması nedeniyle şahit gösteremediğini, bu nedenle son dayak olayında cep telefonuyla görüntüleri kaydetmeye çalıştığını belirtti.
Nurhayat Gökçe, "Mahkemede kimseyi şahit gösteremeyeceğimi düşünürken, aklıma cep telefonum geldi. Eşim beni döverken cep telefonunu devreye soktum. Tam dayak görüntülerini kaydedemesem de sesler var. Bunu mahkemeye delil olarak sunacağım. Çünkü Allah’tan başka şahidim yok" dedi.
Yaşadığı olaylar nedeniyle depresyona girdiğini anlatan Gökçe, bununla ilgili tedavi yardımı almak istediğini söyledi.
.
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2006 Pazar 13:49:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?