4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Çatıda intihar şov

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, işsiz olduğunu ileri süren bir şahıs, intihar edeceğini söyleyerek çatıya çıktı. Şahıs, polislerin yaklaşık yarım saatlik çabası sonucu ikna edilerek aşağıya indirildi ve hastaneye kaldırıldı.

Olay, bugün saat 14.30 sıralarında Yalı Caddesi'ndeki 364 numaralı Güneş Apartmanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 8 katlı Güneş Apartmanı'nın çatısında bir kişinin intihara teşebbüs ettiğini gören vatandaşlar, telefonla polise ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen polis ekipleri, itfaiyeden de yardım istedi. Polis ekipleri, çatıya çıkan şahsı ikna etmeye çalışırken, olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri de hava yatağı açtı ve merdivenli araçlarını hazırladı. İsminin H.S. (Hasan Sarıöz-30) olduğu öğrenilen şahıs, yanına yaklaşan polis şeflerinin kendisine iş bulması konusunda yardım edileceği şeklinde söz vermesi ile ikna edildi ve çatıdan indirildi.


İntihara teşebbüs ettiği çatıdan indirilip apartmandan çıkartılırken gözyaşı döken H.S., ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Şahsın, işsiz ve sara hastası olduğunu, Kastamonu'dan İzmir'e geldiğini söylediği öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2005 Çarşamba 23:22:14
Güncelleme :12 Ekim 2005 Çarşamba 23:24:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?