9
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Çıkan kavga düğünü kana buladı

İzmir'de bir düğünde çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre olay Buca Gediz 695/1 sokak 8 numara önünde dün gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Hüseyin Göktepe ile Birsen Çokbaşarıcı adlı gençlerin kız evinin önünde yapılan kına gecesine gelen gençler, davetlilerin içerisinde oturan Yağmur ve Derya adlı 2 genç kıza laf atarak elle tacizde bulundu. 

Bunun üzerine çıkan tartışma sonucu başlayan ilk kavgada marketçilik yapan Osman Nuri Akdeniz'in oğlu Harun Akdeniz dayak yedi. Kına gecesi eğlencesinin yapıldığı yerden ayrılan Harun Akdeniz, daha sonra durumu babası Osman Nuri Akdeniz ve arkadaşlarına söyledi. Bu kez ellerinde bıçaklarla birlikte kına gecesinin yapıldığı yere gelen gruptaki kişilerle, gelin ve damadın yakınları kavgaya tutuştu. Kavga sırasında damadın babası emekli polis Süleyman Göktepe (46) kalbinden, Harun Akdeniz'in babası marketçi Osman Nuri Akdeniz ise boynundan bıçaklanarak ağır yaralandı. 

Kavgaya karışanlardan marketçinin kardeşi Fevzi Akdeniz (40), oğlu Harun Akdeniz (17), arkadaşı Abdulgani Doğan (25) ve Halil Ayboğan (32) ise bacak ve kollarından hafif yaralandı. Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Süleyman Göktepe ve Osman Nuri Akdeniz yaşamını yitirdi. Yaralanan diğer 4 kişinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. 

Cinayet Büro Amirliği, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Olaya karıştıkları iddia edilen damat Hüseyin Göktepe ile birlikte kardeşleri Mustafa ve Turgay Göktepe, gelin Birsen Çokbaşarıcı'nın babası Zeki Çokbaşarıcı (48), düğüne gelen davetlilerden Melih Uzun ve Savcı Çakmak ile hastaneden taburcu edilen Abdulgani Doğan gözaltına alındı. 

Savcılığın talimatı ile gözaltına alınan toplam 7 kişi doktor raporları alındıktan sonra sorgulama işlemleri için Cinayet Bürosu'na götürüldüler.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2006 Perşembe 11:28:59
Güncelleme :24 Ağustos 2006 Perşembe 11:45:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?