4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

EKAF üyeleri yemekte buluştu

Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu (EKAF) seçimi öncesi başkan adayı Mehmet Niyazoğlu, dernek başkan ve delegelere yemek verdi. Niyazoğlu yemekte, "Hiçbir beklentim yok. Karadenizliler'in emrindeyim" dedi.

EKAF'ın 25 Aralık'ta yapılacak başkanlık seçimi öncesi Ege Bölgesi'ndeki 36 derneğin başkan ve delegeleri, Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu'nda verilen yemekte biraraya geldi. Yaklaşık 600 başkan ve delegenin katıldığı yemekte konuşan Ege Bölgesi Karadenizliler Derneği ve Vakfı Başkanı Mehmet Niyazoğlu, çok büyük projelerle geldiklerini belirterek, "Ben kendimi 'Karadenizliler'in hamalı' olarak görüyorum. 50 yıldan beri hemşehrilerim için çalışıyorum. Federasyon başkanlığından hiçbir beklentim yok. Tek beklentim, Karadenizliler'in tek çatı altında toplanarak daha güçlü hale gelmesi, birlik ve beraberlik içinde olması. Karadenizliler, her zaman yaşadıkları bölgeye, ekmek yedikleri yere sahip çıkmışlardır. Bundan sonra da böyle olacaktır. Ben kendimizi size, sizi de Allah'a emanet ediyorum" diye konuştu.

Niyazoğlu, dernek başkan ve delegeleri tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Daha sonra sahne alan ünlü sanatçı İsmail Türüt, söylediği türkülerle davetlileri coşturdu. Karadenizliler, Türüt'ün türküleri eşliğinde geç saatlere kadar horon teperek eğlendi.

.
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2005 Salı 12:31:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?