9
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Emniyet personeli canına kıydı

İzmir Gaziemir İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği'nde görevli idari memure, yine İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde emniyet amiri olan kocasının beylik tabancasıyla evinde intihar etti. 

İntihar olayı, Gaziemir 29/22 Sokak'taki Özlem Apartmanı 13 numarada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan Emniyet Amiri Hüseyin İçer, gece nöbetinden çıkarak evine gitti. 

Evde yatak odasında resmi kıyafetini ve tabancasını çıkaran Hüseyin İçer, daha sonra 8 yaşındaki çocuğunu ekmek alması için bakkala gönderdi. Hüseyin İçer, çocuğunu apartmanın altındaki bakkala gönderdikten sonra kendisi mutfağa geçti. 

Bu sırada ise yatak odasından silah sesi duyuldu. Koşarak odaya giden İçer, karısı İmran İçer'i kanlar içinde yerde gördü. Olay yerine gelen nöbetçi savcı ve doktorun yaptığı incelemede, 2 çocuk annesi İmran İçer'in, kocasına ait beylik tabancayı başına dayayarak ateşlediği ve olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

 İçer'in 8 ve 1.5 yaşlarında 2 çocuk annesi olduğu, ikinci doğumunun ardından "doğum sonrası sendromu" yaşadığı ve bir süredir psikolojik tedavi gördüğü iddia edildi. İmran İçer'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirilirken, İçer ailesinin çocukları, meslektaşları tarafından alınarak evden uzaklaştırıldı.
.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2006 Cumartesi 21:00:03
Güncelleme :20 Mayıs 2006 Cumartesi 21:14:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?