9
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Evine giderken pompalı tüfekle kurşunlandı

Bir kişi evine giderken yolda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay dün gece Karşıyaka Bayraklı semti 1639 sokakta meydana geldi. evine gitmek için yolda ilerleyen Murat Göker 1614 sokak kavşağına geldiğinde bir anda önü iki otomobil tarafından kesildi. Araçtan inen kimliği belirsiz şahıslar yanlarındaki pompalı tüfeklerle Murat Göker'i mermi yağmuruna tuttular. Büyük bir gürültüyle patlayan silahlar ortalığı savaş alanına çevirdi.

Başından ve göğsünden yaralanan Murat Göker (37) kanlar içinde yere yığılırken olay yerinde yaşamını yitirdi. Olay anında yoldan geçen vatandaşlardan Ferit Poyraz (24) Selçuk Karahan (22) ve İsa Özdemir (25) de seken saçmalardan hafif şekilde yaralandı. Zanlılar olayın ardından 35 S 9568 plakalı otomobille uzaklaşırken, geldikleri 35 VK 906 plakalı diğer otomobili olay yerinde bıraktılar. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken zanlıların kaçtığı beyaz Hyundai otomobil için İzmir Polisi alarma geçti.

.
Yayın Tarihi : 4 Mart 2006 Cumartesi 12:25:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yılmaz uçan IP: 88.224.70.xxx Tarih : 8.03.2006 20:50:14
bayraklıda hemen hemen her gün cinayet işleniyor.insanlar hava karardıtan sonra sokağa çıkamıyorlar.bu haber olan cinanayetlerden sadece bir tanesi.bu olayın olduğu gün bayraklıda ayrı ayrı yerlerde 2 tane daha cinayet oldu.bunu emniyet müdürlüğü bildiği halde hala önlem alınmıyor.karakollar bu işi beceremiyorsa yapmasınlar.yada jandarmaya bıraksınlar.benim şahsi yorumum bu.ayrıca böyle bir sayfa açıp bizim yorumlarımızı dikkate aldınız için teşekkür ederim