8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Genç kıza maganda kurşunu

İzmir'de karne almaya giden kız öğrenci, okulun önünde kavga eden iki şahıstan birinin silahından çıkan kurşunla başından yaralandı.

Olay, saat 11.30 sıralarında Konak İlçesi Güzelyalı semtindeki İnönü Lisesi önünde meydana geldi. Okul önünde kavga ettiği kişiye silahını çeken şahıs, silahı ateşledi.

Seken kurşunlardan biri, bu sırada okula karne almaya giden lise 1. sınıf öğrencisi Cennet Uğuz'un (17) başına saplandı.

Genç kız, çevredekilerin yardımıyla Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alındı. Polis olaya el koyarken, saldırganların kimliği tespit edilmeye çalışılıyor.

.
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2006 Cuma 14:06:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
veli IP: 85.102.96.xxx Tarih : 12.01.2006 21:45:31
'inşallah bu son olur'diyorum ama inönü lisesinin yönetimi valilikçe incelemeye alınmadığı sürece evlatlarımız her an tehlike içerisinde olacağını bildiririm.okulda ne ararsanız var .herhangibir olay olduğunda polis geleceği zaman ilkönce yetkililerhuzuru bozanları'polis geliyor'diye dağıtıyor.tabi poliste gelince sadece masum talebeleri buluyor.inönü lisesi hiç bu kadar bozulmamıştı.çocuklarımıza yazık oluyor,yazık...!