8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Gizli kamerayla aşk şantajı

Kendisinden 20 yaş küçük işadamıyla girdiği ilişkiyi CD'ye alıp, 100 bin YTL istedi.

İzmir'de evli ve bir çocuklu işadamı 30 yaşındaki İ.K. ile aşk yaşayan 50 yaşındaki devlet memuru N.Ç., iddiaya göre yatak odasına yerleştirdiği gizli kamerayla kaydetiği görüntüleri CD'ye kaydedip şantaj yapmaya kalkıştı.

Görüntülere karşılık İ.K.'dan 100 bin YTL istediği öne sürülen N.Ç., bu parayı alamayınca CD'yi işadamının dersane sahibi olan eşi T.K.'ya verdi. T.K. eşinden boşanmak için dava açarken, işadamı İ.K.'nın şikayeti üzerine gözaltına alınan N.Ç., sorgusunda suçlamayı reddetti ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Çiğli İlçesi'nde kuyumcu dükkanı ve döviz bürosu bulunan İ.K., yaklaşık 6 ay önce müşteri olarak işyerine gelen İzmir'de bir hastanede memur olan çalışan N.Ç. ile tanıştı. İkili arasındaki ilişki zamanla ilerleyerek gizli aşka dönüştü. Çift, memure N.Ç.'nin Karşıyaka'daki evinde buluşmaya başladı. Ancak N.Ç., kendisinden 20 yaş küçük olan işadamı sevgilisiyle evde geçirdiği aşk saatlerini, yatak odasındaki gardroba yerleştirdiği kamerayla gizlice kaydetti. N.Ç., bir süre sonra da bu görüntüleri CD'ye kaydetti ve işadamı İ.K.'ya şantaj yaparak 100 bin YTL istedi.

CD'Yİ EŞİNE VERDİ

İstediği paranın ödenmemesi üzerine N.Ç., şantajına boyun eğmeyen İ.K.'nın Çiğli'de dersane sahibi olan eşi T.K.'ya giderek, “Kocan seni benimle aldatıyor” dedi. N.Ç., bu ilişkmiyi elindeki CD ile ispatlayınca, işadamının eşi T.K., hemen boşanma davası açtı ve mahkemede delil olarak kullanmak üzere N.Ç.'nin elindeki CD'yi para karşılığında aldı.

İlişkisiyi öğrenen eşi T.K.'nın boşanma davası açması üzerine işadamı İ.K., kendisine şantaj yaptığı gerekçesiyle N.Ç.'den şikayetçi oldu. İşadamının şikayeti üzerine harekete geçen gasp bürosu ekipleri N.Ç.'yi gözaltına aldı. Gasp Büro Amirliği'ne götürülen N.Ç. polise verdiği ifadede, ilişkilerini gizli kameraya aldığını kabul ederken, “Tuzak kurdum, çünkü beni bir daha rahatsız etmesini istemiyordum. Beni rahatsız etmemesi için elimde böyle bir CD'nin olduğunu söyledim” dedi.

Öte yandan, evine yapılan baskında polisin ele geçirdiği CD'de, ilişki sırasındakilerin dışında N.Ç.'nin kamerayı yerleştirirken de görüntüsünün bulunması dikkati çekti. Sorgusundan sonra adliyeye sevk edilen N.Ç., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

T.K.'nın eşi İ.K. aleyhine açtığı ve kanıt olarak da şantaj CD'sini gösterdiği boşanma davasının görülmesine önümüzdeki günlerde devam edecek.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2006 Cumartesi 12:29:59
Güncelleme :20 Mayıs 2006 Cumartesi 12:56:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?