9
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Hırsızlar suçüstü yakalandı

Konak İlçesi'nde çaldıkları televizyonu evden dışarı çıkarmak isteyen yaşı küçük 3 hırsız, polisin operasyonu sonucu suçüstü yakalandı.

Olay, bugün saat 16.00 sıralarında Mithatpaşa Caddesi 143 numara kat 1'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaşları küçük olan üç çocuk, sahibi yurtdışında bulunan bir evin balkon demir parmaklıklarını keserek içeri girdi. Evde bulunan televizyonu alan hırsızlar, kapıya çıkardıktan sonra tekrar içeri girdi. Hırsızları gören vatandaşlar polisi arayarak ihbar etti.

Olay yerine gelen ve binayı saran polisler, apartman boşluğundan merdivenle inerek eve girdi. Evde yapılan aramada yatak içerisinde küçük yaştaki üç çocuk yakalandı. Polislerin yardımıyla balkona çıkartılan ve birinin eli alçıda olan zanlılar, kendilerini izleyen vatandaşları ve görüntü alan basın mensuplarını fark edince küfürler yağdırdı. Polislere de direnen çocuklar, polislerin yardımıyla balkondan aşağı atlayarak indi.

Bu arada vatandaşlar tekme tokat küçük zanlılara saldırarak linç etmek istedi. Dayak yiyen hırsızları polisler vatandaşların elinden zor kurtardı. Eli kırık olan küçük hırsız, yere yatarak ve polislerin ayaklarının altına gizlenerek kendini korumaya çalıştı. Takviye ekiplerin gelmesiyle araca bindirilen hırsızlar Hatay Karakolu'na götürüldü.

.
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2006 Perşembe 18:53:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?