8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı

İzmir'in Konak İlçesi Çankaya semtinde park halindeki bir otomobile girerek hırsızlık yapan 16 yaşındaki M.A., devriye gezen polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Rahatsızlanan oğlunu, Behçet Uz Çocuk Hastanesi'ne götüren otomobil sahibi Serkan Özkan (27) ise döndüğünde zanlıyı suçüstü yakalayan sivil Huzur Timleri'ne teşekkür etti.

Edinilen bilgiye göre olay akşam saatlerinde meydana geldi. Polis, Necati Bey Bulvarı St. Polycarpe Kilisesi önündeki otoparkta bulunan 09 S 2202 plakalı otomobilin arka kapısını açarak içeri giren 16 yaşındaki M.A.yı (Mahmut Acar) otomobilin teybini çalarken suçüstü yakaladı. Emniyette hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olduğu belirtilen gencin Çocuk Şubesi ekiplerine teslim edildiği ifade edildi.

Bu arada otomobiline dönen Serkan Özkan, zanlıyı suçüstü yakalayan Huzur Timleri'ne teşekkür etti. Tekstil işçisi Serkan Özkan, "Polislere bu dikkatli çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Onlar görevlerini yapıyor. Ama bir de yasalarımız, yeterli olsa iyi olur" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2006 Pazartesi 11:06:18
Güncelleme :24 Nisan 2006 Pazartesi 11:12:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?