8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

İki grup arasında çıkan kavga kanlı bitti

İzmir'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre olay Buca Şahin Tepesi bölgesinde dün gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Volkan Tezcan (23) ve Hüseyin Gülcemal (23) adlı kişiler askerlikten tezkere alınca ailelerine destek olmak için Şahin Tepesi'nde kasayla bira satmaya başladı. 

Gece yine bira satan ve alkollü oldukları belirlenen iki arkadaş arasında tartışma çıktı. Volkan Tezcan ve Hüseyin Gülcemal tartışırken yanlarına yaklaşan koyu renkli eski model mercedes otomobilden inen bir kişi, "Niye bağırıp duruyorsunuz?" diyerek araya girdi. 

Bunun üzerine Volkan ve Hüseyin Gülcemal bu kişiye saldırınca araçtan inen diğer 4 kişi de iki arkadaşı dövdü. Otomobilde bulunanlardan biri tabancasını çekerek ateşledi. 

Olayı gerçekleştiren kimliği belirsiz silahlı 4 kişi, koyu renkli eski model mercedes otomobille kaçarken, Volkan Tezcan başından, emniyetten emekli bekçi babası Feyzullah Tezcan ve arkadaşı Hüseyin Gülcemal ise kasıklarından yaralandı. 

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Volkan Tezcan yaşamını yitirdi. Hüseyin Gülcemal ve Feyzullah Tezcan ise ameliyata alındı. Olay yerinde yapılan incelemelerde 7 adet boş kovan buldu. Polis ekipleri kaçan kişilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2006 Salı 09:09:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?