4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

İsveçli damat 7 gündür kayıp

İzmirli bir Türk kızıyla 20 gün önce evlenen İsveçli bilgisayar mühendisinden 7 gündür haber alınamıyor. İsveçli mühendisin İzmirli Türk eşi, eşinin kendisine hediye almak için dolaştığı Kemeraltı Çarşısı'ndan bir daha geri dönmediğini söyledi.

İzmirli bir Türk kızı Leyla Çakmak ile 20 gün önce evlenen İsveçli bilgisayar mühendisi Delberin Hassan'dan 7 gündür haber alınamıyor. Edinilen bilgiye göre, İzmirli Leyla'yı daha önce görüp beğenen Delberin Hassan, 23 gün önce İzmir'e geldi ve 20 gün önce de Leyla Çakmak ile evlendi. Çiftin mutluluğu ise çok kısa sürdü.

İzmir'de geçen hafta gezmek için dışarı çıktıklarını söyleyen gözü yaşlı eş Leyla Çakmak, İsveç vatandaşı olan eşinin Türkçe bilmediğini söyledi. Konak'taki Kemeraltı Çarşısı'nda gezerken eşinin kendisine eve gönderdiğini ve sürpriz yapacağını söylediğini belirten Çakmak, "Eşimle birlikte 7 gün önce Kemeraltı Çarşısı'na giderek alışveriş yaptık. Delberin dönüşte eve gitmemi, kendisinin de bana sürpriz bir hediye alarak geri döneceğini söyledi ama gelmedi. O gün ve daha sonraki günler kendisinden haber alamadık. Hayatından endişe ediyorum" diye konuştu.

Gözlü yaşlı taze gelin, 7 gündür çalmadık kapı bırakmadıklarını söyleyerek, eşini görenlerin ya da tanıyanların kendisine haber vermelerini istedi.

.
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2005 Pazar 23:20:36
Güncelleme :4 Aralık 2005 Pazar 23:24:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?