8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

İzmir'de kanlı gece

İzmir'de meydana gelen ayrı ayrı olaylarda 2 kişi bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre ilk olay Konak İlçesi Karabağlar semti 5781 Sokak 4 numarada meydana geldi. Kadriye Oral (37), ailevi sorunlar yüzünden tartıştığı eşi Mehmet Oral (41) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Cinayet Bürosu ekipleri tarafında gözaltına alınan Mehmet Oral'ın bir süredir işsiz olduğu öğrenildi. 2 çocukları olan Oral ailesinin sürekli şiddetli geçimsizlik yaşadıkları belirtildi.

Diğer bir olayda da Hatay semtinde, pavyonda çalıştığı öğrenilen kadın, evinde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, kızından birkaç gündür haber alamayan Süleyman Güleç, İnönü Caddesi 322 numaralı apartmanın zemin katındaki evine gitti. İçeri giren Güleç, kızı Kezban Güleç'in yatakta cesedini buldu.

Güleç'in haber vermesi üzerine eve gelen polis ekipleri, pavyonda çalıştığı öğrenilen Kezban Güleç'in göğsünden ve karnından bıçaklanarak öldürülmüş olduğunu gördü. Olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler cinayet zanlısı olan sabıkalı A.E.A.'yı (Ali Ekber Aktop) gözaltına aldı.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2006 Salı 10:36:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?