9
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

İzmir'de nefes kesen kovalamaca

İzmir'de polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan bir araçtaki 4 kişi uzun bir kovalamacadan sonra yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre olay dün gece saatlerinde Konak İlçesi Eskiizmir semtinde yaşandı. Devriye görevini yapan Yıldırım Ekipleri 35 AU 3760 plakalı bir otomobili durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçmaya başladı. 

Ara sokaklarda uzun süre devam eden kovalamaca sonrasında otomobil 4811 sokakta sıkıştırıldı. Aracın içerisinde bulunan Muhammet Osman Hepözel (25), Mehmet Şerif Erkek (24) ve Tayfun Can (18) ekipler tarafından yakalanırken bir kişi koşarak kaçmaya devam etti. 

Peşinden gelen ekiplere izini kaybettiren şüpheli şahsın bir evin bahçesinde bulunan köpek kulübesine saklandığı belirlendi. 

Kulübenin içerisinde yakalanan Volkan Erkan'ın yaklaşık 3 ay önce Metin Aydın isimli şahsın silahla yaralanıp cep telefonunun çalındığı olayın faili olduğu ve hırsızlık suçundan arandığı belirlendi. 

Yakalanan diğer şahıslardan Muhammet Osman Hepözel'in ise üzerinden Can Altun ismine düzenlenmiş sahte bir ehliyet çıktı. 

Otomobilde yapılan incelemelerde ise bir adet ruhsatsız silah ile hırsızlık olaylarında kullanıldığı tahmin edilen bir çok tornavida ve penseler yakalandı. Konuyla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2006 Salı 11:25:54
Güncelleme :17 Mayıs 2006 Çarşamba 11:17:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?