8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

İzmir'de silahlı saldırı

İzmir'de silahlı saldırıya uğrayan 2 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Eskiizmir 5714/1 sokak, 646 numara önünde dün gece saat 00.00 sıralarında meydana geldi. Motosiklet tamircisi Sedat Adıgüzel (30) yönetimindeki 35 BZF 90 plakalı Murat 131 marka otomobil iddiaya göre hareket halindeyken kimliği belirsiz 2 saldırgan tarafından tarandı. Adıgüzel ve yanında oturan 24 yaşındaki Aynur Uludaşdemir, vücutlarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanırken saldırganlar kaçtı. Silah sesini duyan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri 2 yaralı olduğunu belirterek acil ambulans gönderilmesini istedi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ambulansı Adıgüzel'in aşırı kan kaybı yüzünden hayatını kaybetmiş olduğunu belirledi.

Ambulansla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan tekstil atölyesinde işçi olarak çalışan Aynur Uludaşemir de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Nişanlı olduğu öğrenilen komşu kızı Aynur Uludaşdemir ile birlikte taranarak öldürülen Sedat Adıgüzel'in otomobilinin bagajında da bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olay yerinde yapılan incelemelerde ise değişik tabancalardan çıktığı belirlenen 13 adet boş kovan bulunduğu öğrenildi. Polis kaçan iki saldırganın yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2006 Salı 19:08:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?