9
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Kahvehane kavgasında silah konuştu

İzmir'de kahvehane işleten bir şahsın cezaevine girmesini fırsat bilerek kahvehaneye el koymak istedikleri ileri sürülen 2 kişi, bir firmada yıkamacı olarak çalışan kahvehane sahibinin yeğenini bacağından vurarak kayıplara karıştı. 

Edinilen bilgiye göre olay, saat 17.00 sıralarında Bayraklı'da bulunan Yükseliş Hyundai Bayisi'nin yıkama bölümünde meydana geldi. Olay yerine 35 HKS 15 plakalı araçla gelen ve şahıslardan birinin Sarı Ertan lakabıyla anıldığı öğrenilen 2 kişi, araçlarını park ederek, bayiinin yıkama bölümüne girdi. Araç yıkamakta olan Muammer Kılıçkaya ile bir süre tartışan saldırganlar, Kılıçkaya'nın sağ dizine ateş ederek geldikleri araçla Menemen istikametine doğru kaçtı. Muammer Kılıçkaya'nın eniştesinin Osmangazi Semti'nde bir kahvehane işlettiği ve bir süre önce cezaevine girdiği, saldırganların da kahvehaneye el koymak istedikleri bu nedenle aralarında bir husumet olduğu öğrenildi. 

Diğer yandan yaralı yakınları, olay yerinde görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırmak isterken, basın mensuplarının olay yerinden ayrılmasıyla gerginlik sona erdi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2006 Pazartesi 20:35:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?