8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Kalaşnikoflu zanlı ölü bulundu

İzmir’de kalaşnikof tüfek ve çok sayıda mermi ile yakalandıktan sonra serbest bırakılan daha sonra hakkında yakalama kararı çıkarılan Ferdi Daşçı İzmir-Aydın otoyolunda ölü bulundu. Daşçı’nın başına üç el ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi.

Çok sayıda kalaşnikof tüfek ve mermi ile yakalanan daha sonra serbest bırakılan Ferdi Daşçı’nın cesedi Aydın-İzmir otoyolu Selehattin Tüneli girişindeki otoparkta bulundu.

Bir araç içinde başına sıkılan 3 kurşunla öldürüldüğü belirlenen Daşçı’nın cesedi otopsi için İzmir’e gönderildi. Aydın ve İzmir polisinin olayla ilgili soruşturması sürüyor. Kasım ayında İzmir’de kalaşnikof tüfek ve çok sayıda mermi ile yakalanan Ferdi Daşçı’nın evinde de ekstasy hap ile 3 kilo esrar bulunmuştu.

Polisteki sorgusundan sonra adliyeye sevk edilen Daşçı, Cumhuriyet Savcısı tarafından delil olacak nitelikte suç unsuru oluşmadığı, uyuşturucu imal ve ticareti yaptığının tespit edilmediği ve delilleri karartma ihtimalinin de bulunmadığı gerekçesiyle tutuksuz yargılanmak üzere salıverilmişti.

Olayın tepki çekmesi üzerine üst mahkemeye yapılan itiraz sonucu Ferdi Daşçı hakkında gıyabi tutuklama kararı çıkarılmıştı.

.
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2006 Salı 20:25:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?