8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Kapkaç terörü bir can daha aldı

Buca'da dün okul çıkışı kapkaççılar tarafından darp edilerek cep telefonu alınan 13 yaşındaki öğrenci, sabah saatlerinde ailesi tarafından yatağında ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Tuğsavul İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Muhammet Yusuf Yardımcı'nın (13) anne ve babası sabah odasından çıkmayan oğullarını merak ederek odaya girdi. Oğullarının cansız bedeniyle karşılayan aile, Yardımcı'yı otomobille Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. İlk müdahaleyi yapan doktorlar, Yardımcı'nın hastaneye ölü geldiğini belirledi. Doktorlar, ilk tespitte Yardımcı'nın vücudunda morluklar olduğunu, ağzından da kan ve köpük geldiğini belirledi. İç kanama sonucu ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde durulan Muhammet Yusuf Yardımcı'nın, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Oğullarının ölümüne inanamayan aile gözyaşlarına boğulurken, ölen öğrencinin dün akşam saatlerinde Buca Forbes Caddesi üzerinde yürürken kimliği belirsiz kişilerce kapkaça uğradığı ve cep telefonunun alındığı ortaya çıktı. Kapkaççılardan dayak yiyen Yardımcı'nın olayı ailesine anlattığı ancak hastaneye gitmediği öğrenildi.

Hastanede oğlunun öldüğü haberini alarak yıkılan esnaf baba Veysi Yardımcı, oğlunun dün kapkaça uğradığını ve cep telefonunun alındığını belirterek, kesin ölüm sebebini bilmediğini söyledi.

Arkadaşları da Yardımcı'nın ölüm haberiyle gözyaşlarına boğulurken, öğretmenleri ise Muhammet Yusuf Yardımcı'nın asker olmayı çok istediğini ve 1 hafta önce askeri okullarını sınavlarına girdiğini, matematik konusunda çok başarılı olduğunu belirtti.

.
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2006 Perşembe 19:31:29
Güncelleme :21 Nisan 2006 Cuma 11:35:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?