8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Konak'ta travesti cinayeti

Konak'da bir travesti, başından silahla tek kurşunla öldürülmüş olarak buldu. Polis, travestiyi öldüren şahsın kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

Olay, saat 07.00 sıralarında 1390 sokak 10 numara önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman önünde bir şahsın yattığı ihbarını alan polis, başında peruk bulunan Mert Ülger'i (18) kanlar içerisinde yerde buldu. Yapılan incelemede Ülger'in başından tek kurşunla öldürüldüğü ortaya çıktı. Olayın ardından geniş çaplı araştırma başlatan polis, Mert Ülger'in 1 yıldır Alsancak Semti'nde çalıştığını ve 3 erkekle aynı evde kaldığını tespit etti. Ülger'in çantasından 4 adet prezervatif, 1 adet sprey ve iç çamaşırları çıktı.

Ayrıca Ülger'in çantasında para ve özel eşyalarının alınmadığı belirlendi. Diğer yandan çevre sakinleri travestilerin her gece aynı sokakta müşteri beklediğini ve sürekli rahatsız olduklarını söyledi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

.
Yayın Tarihi : 15 Mart 2006 Çarşamba 16:09:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hidayet kalkan IP: 85.108.153.xxx Tarih : 16.12.2006 21:47:13
yorum köşesi ayırmışsınız ama böyle haberlere her zaman yer ayırıp haber olsun da yazalım diye bakarsınız ama hiç o kişilere hiç gidip bir gazeteci olrak bir yazı dizisi hazılayamıyormusunuz nedenmi hiçbir ülkede eşçinsellere bu kadar şiddet ve iticilik kulanılmıyor ama bir gerçek varki unutmayalımki birgün olur da onların kapısını çaldığımızda insan olduğumuzu unutmamız bu kadar ucuzmudurki onların hayatları sizde bir köşeniz de onlar için bir yer ayırıpta haber ve herkese sevdire bilirsiniz bunlar bizim aybımız değil gerçeklerimiz nasıl bir manken sizi ilgilendiriyorsa onlarda bizim kardeşlerimz lütfen onlar için sizde birşeyler yapın duyarlı olucağınızdan emin olarak size bu yorumu yaptım tşk