9
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Konsere bomba ihbarı

Konser vermek için İzmir'e gelen İbrahim Tatlıses'in programı otele yapılan bomba ihbarıyla yarıda kaldı.

Balçova Princess Otel'de sahne almak için İzmir'e gelen İbrahim Tatlıses kötü iki sürprizle karşılaştı. Çok sayıda davetlinin katıldığı konserinde konuşan ünlü sanatçı programına başlamadan önce kaldığı odada duş aldıktan sonra bir akreple karşılaştığını belirtti.

5 yıldızlı otelde kimsenin böyle bir şeyle karşılaşmasının söz konusu olamayacağını belirten Tatlıses, "O akrep oraya farklı bir amaç için gönderilmişti. Her şeyde bir hayır vardır. Ancak şöyle bir söz vardır. Akrabanın akrabaya yaptığını akrep bile yapmaz" deyi konuştu. Daha sonra programına devam eden İbrahim Tatlıses ikinci kötü sürprizle karşılaştı.

Polisin haber merkezine konserin yapıldığı salona bomba bulunduğu yönde haber gelmesi üzerine Tatlıses programını yarıda kesmek zorunda kaldı. Salondaki davetlilerle birlikte otelde bulunan 800 kişi güvenlik gerekçesiyle dışarı çıkartıldı. Daha sonra otelin her yerini didik didik arayan polis yetkilileri ihbarın asılsız olduğunu belirledi. Konuyla ilgili araştırmanın sürdürüldüğü belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 11 Mart 2006 Cumartesi 12:04:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?