8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Kurbanının telefonunu kullanınca yakalandı

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde elleri arkadan bağlandıktan sonra silahla vurularak öldürülen işadamının katil zanlısı, işadamının cep telefonunu kullanınca yakalandı.

İddiaya göre, 1 Şubat günü, Menemen'de orman ürünleri şirketi olan Ahmet Barboros'la tazminatını ödemediği gerekçesiyle tartışan ve öldürdüğü şahsın cesedini boş araziye atan U.C. (Uğur Cevenli-19) olay anında işadamının cep telefonunu polisi aramaması için alarak montunun cebine koydu. Zanlı, cesedi boş araziye attıktan sonra cep telefonunu montunun cebinde unuttu. Olay yerinden ayrıldıktan sonra cebindeki telefonu çıkartan U.C, kendi kartını işadamının cep telefonuna taktı. Olaydan sonra 22 defa konuşma yapan şahıs, İzmir İl Jandarma Alay Komutanlığı'na bağlı istihbarat ekiplerinin cep telefonu görüşmelerini takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

U.C. ifadesinde, cinayeti işlediğini kabul ederken, sabıkası olmadığı ve cinayeti önceden planlamadığını söylediği öğrenildi. Zanlı, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

.
Yayın Tarihi : 20 Mart 2006 Pazartesi 19:57:58
Güncelleme :20 Mart 2006 Pazartesi 20:18:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?