4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Maganda kurşunu dehşeti

İzmir'de bir kıza laf atma meselesi nedeniyle çıkan kavgada, evlerinin bahçesinde oyun oynayan 4 yaşındaki küçük çocuk kolundan yaralanırken, kıza laf attıkları ileri sürülen 2 kardeş de bacaklarından yaralandı.

Olay bugün saat 17.00 sıralarında Gültepe 2506 Sokak 6 numarada meydana geldi. Erdem Demir (14) ve Emrah Demir (19) isimli iki kardeşin, kızkardeşine laf attığını ileri süren genç, babasına haber verdi. İddiaya göre genç kızın babası Amaç Süzgeç, tüfeğini alarak Erdem ve Emrah D. isimli gençleri sokakta bulmaya çalıştı. Daha sonra gençlerin evine giden Süzgeç, evin bahçesinde gençlere tüfekle ateş etti. Olay sırasında Erdem D. topuğundan ve Emrah D.'de dizinden yaralandı. Bu sırada yan taraftaki evlerinin bahçesinde oyun oynamakta olan 4 yaşındaki Bersan D.'de (Bersan Doğan) sol kolundan yaralandı. Yaralılar Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Diğer yandan, çocuğunu kucağına alarak hastane içerisinde tedavisini yaptırmaya çalışan küçük Bersan'ın babası Latif D.(Latif Doğan) ise, "Gültepe zaten eşkiya yuvasına dönmüş, küçücük çocuğa kurşun sıkılır mı, bu işin sonu nereye varacak?" diyerek isyan etti. Olaydan sonra kayıplara karışan zanlı Amaç Süzgeç'in yakalanmasına çalışılıyor. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2005 Pazar 20:01:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?