8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Maganda onu aldı

İzmir'de okuluna karnesini almaya giderken, kavga eden iki kişinin açtığı ateş sonucu başından yaralanan ve 11 gündür tedavi gördüğü Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde dün gece hayatını kaybeden lise öğrencisi Cennet Uğuz'un (15) cenazesi, Menderes İlçesi Küner Köyü'nde gözyaşları arasında toprağı verildi.

Talihsiz genç kızın cenazesini İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'nden teslim alan yakınları, cenazeyi Menderes İlçesi'ne bağlı Küner Köyü'ne getirdi. Genç kızın cenazesinin getirilmesi sırasında kız kardeşi Kübra ve diğer yakınları başta olmak üzere, köylüler gözyaşı dökerken, dayısının kızı Zeynep Gürler fenalık geçirdi.

Küner Köyü Camii'ne getirilen cenaze, burada ikindi vaktini beklerken, iğne ile sakinleştirilerek camiye getirilen anne Nazife Uğuz ve büyükanne Ayşe Akbulut, tabutun üzerine kapanarak gözyaşı döktü. Cennet Uğuz'un ikindiyi müteakip kılınan cenaze namazında baba Osman Uğuz, tabutun önünde saf tuttu. Anne Nazife Uğuz da eşinin bulunduğu sıranın en sağında erkeklerle birlikte saf tutarak kızına son görevini gözyaşları arasında yerine getirdi. Genç kızın cenaze törenine okuduğu İnönü Lisesi çelenk gönderdi. Cennet'in sınıf arkadaşları da törene katılıp gözyaşı döktü. Törene ayrıca bazı oda başkanları ve yöneticiler de katıldı.

Genç kızın cenaze namazının ardından, tabutu bir süre omuzlarda taşındıktan sonra Küner Köyü Kabristanlığı'nda toprağa verildi.

Kızının ölümü ile büyük acı yaşayan baba Osman Uğuz, "Onlarca canavarı beslesinler, ne polis, ne kanun, ne yasa korkumuz kalmadı. Ben de silahlanacağım, ben de vuracağım, bizim de böyle mi yapmamız lazım" dedi.
Öte yandan, Cennet Uğuz'un vurulmasına neden olan silahı kullandığı ileri sürülen ve birçok hırsızlık suçundan kaydı bulunan O.A. adlı zanlının yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 12:41:35
Güncelleme :18 Ocak 2006 Çarşamba 21:39:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali rıza binboğa IP: 85.96.208.xxx Tarih : 19.01.2006 12:52:23
KATİL AĞRI YA KAÇTI. ben çok samimiyim,bu bilgi onun yakın arkadaşlarından geldi.güvenlik güçleri lütfen ilgilenin AĞRI da