4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Manisa yolunda feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı!

İzmir-Manisa Karayolu'nda, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza Manisa Yolu Sabuncubeli mevkiinde önceki gece saat 22.30 sıralarında meydana geldi.

Manisa'dan İzmir'e seyreden 35 UD 542 plakalı Volkswagen Transporter marka minibüs sürücüsü Ufuk Evrekli (44), aşırı hız ve dikkatsizlik sonucunda virajı alamadı. Bunun üzerine sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan araç, orta refüje çarpıp takla atarak karşı şeride uçtu.

Takla atan minibüsün, karşı yönden gelen 35 HKM 32 plakalı Renault Megane marka otomobile çarpması sonucu, ortalık bir anda savaş alanına döndü.

Kazada minibüste yalnız bulunan ve pazarcılık yapan sürücü Ufuk Evrekli, olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan sürücü Hüseyin Yağbasan (33), eşi Melek Yağbasan (31) ve 5 yaşındaki oğlu Kaan Yağbasan, olay yerine gelen ambulanslarla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Melek Yağbasan ise hastaneye getirildikten sonra tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hastanedeki tedavileri süren Hüseyin Yağbasan ve oğlu Kaan'ın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Bornova merkezde eşi Hüseyin Yağbasan ile birlikte butik dükkanı işleten Melek Yağbasan'ın ölümü, ailesi ve yakınlarını yasa boğdu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2005 Perşembe 13:29:00
Güncelleme :1 Eylül 2005 Perşembe 13:31:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?