8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Otel odasındaki ölüm aydınlanıyor

Konak'a bağlı Basmane Semti'ndeki bir otel odasında, yabancı uyruklu sevgilisini başından vurarak öldürüp silahla intihar eden polis memuruna otopsi yapıldı. 

Savcılığın halen soruşturmasını sürdürdüğü olay üzerine yapılan ilk otopside, polis memuru Ahmet Çağrı Çavdar'ın (22) sevgilisi Rus uyruklu Alexandra Makarova'yı (21) başından tek kurşunla öldürdükten sonra tabancayla intihar ettiği ortaya çıktı. Otel odasının kapısını içeriden kilitlediği bildirilen polis memurunun, olayı daha önceden planladığı açıklandı. 

Olayla ilgili açıklama yapan İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, "İntihar eden kişi 7 aydır polis memurluğu yapıyordu. Polis olmuş ama daha sivil hayatından çıkamamış biri. Böyle bir olay olduğu için üzgünüz. Nerede tanıştıkları konusunda bilgimiz yok. Belki de sokakta tanışmışlardır" dedi. 

Olayın ardından geniş çaplı araştırma başlatan polis, Ahmet Çağrı Çavdar'ın Rus uyruklu sevgilisiyle 3 aydır beraber olduğunu tespit etti. Bir gazinoda çalıştığı belirlenen Alexandra Makarova'nın, Çavdar'dan ayrılmak istemesi üzerine aralarında tartışma çıktığı iddia edildi. 
 

.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2006 Pazartesi 14:07:16
Güncelleme :29 Mayıs 2006 Pazartesi 19:04:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?